Så in i helvete kreativ!!

Så in i h-lvete kreativ känner jag mig nu. INTE!!

Sitter och ska göra årets julkort till jobbet och det är bara mos i huvudet.
Jag ritar en tomte, tittar på den och trycker äpple+Z (radera på en mac) Sen ritar jag en snöflinga, spanar på den från alla vinklar och tänker : Nej vi har juh aldrig nån snö ändå.

Jag stirrar ut genom fönstret och funderar på om det är nån som ser mig när jag pratar med mig själv framför skärmen. Men jag hoppas ingen gör det för då får det väl sig ett gott skratt.

Jag lyssnar på tystnaden över att vara helt själv på jobbet, sånär som på pappa som sitter i gamla kontorsdelen så vi ser varandra inte. Och just det jag, wellmaskinen som surrar eller mer dundrar sövande.

Jag tror jag har jobbat för mycket denna veckan.

Allt jag längtar efter nu är att gå hem, ta av mig jobbkläderna och hoppas i mysdressen, övertala T att vi ska äta nån hämtmat ikväll och se på en film. Somna klockan jätte tidigt och vakna upp imorgon och inse att det snart är helg.

Jag vill inte va trevlig mot nån i telefon, jag vill inte registrera nån mer order idag och jag vill framför allt INTE vara kreativ och göra julkort. Julkortet kan vänta en dag eller mer för jag bestämmer själv när vi ska trycka det. Så det så!

Nä nu ska jag maila en sista grej och sen bär det av hemåt för mys med lilla familjen.

Ha en skön kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback