Hej å hå!

Vad tiden går. Känner mig som en gammal tant som sitter här å känenr att tiden bara ruuuuuuuuusar förbi.
Alvin är mer än en månad å det känns typ som att det var igår han föddes.
Han är stora killen nu, väger hela 3400gr. *s* Ingen stor pojk men ack så go.

Jag är sååååååååååå shopping sugen å jag tror jag dör. Fast det känns liiiiiiiite onödigt att shoppa för mycket när kroppen inte ser ut riktigt som den gjorde innan jag fick barn, men det ska väl lösa sig så fort jag har varit på specialist mödravården å fått godkänt på att jag kan börja träna dvs om en månad =) Jag längtar såååååååååååååååååååå.

Nä nu ska jag skriva ut lite bilder och skicka in några på framkallning å sen är det dags för lunch, jag längtar eftersom jag åt frulle kl 06.

Är det nån som har kolla på när Mitt i City öppnar?? Är det den 21 sept som jag tror??  Alla har olika bud men jag tror på den 21 sept


Kram

Tillbaka

Nu känner ajg att ajg vill komma tillbaka till bloggandet lite grann. Man börjar komma in mer i rutinerna och har lite mer tid över till annat än att mat och byta blöjan, som jag förövrig gjorde alldeles för mycket till att börja med *s*

Det har varit lite knasiga månader under denna sommaren.
FÖrst blev jag inlagd på sjukhuset min första semesterdag. Som T sa till mig " Denna semestern kommer gå till historien som världens sämsta förutom att Alvin föddes"
Sen dagarna innan de bestämmer sig för att sätta igågn mig så blir älskade Tilda sjuk. Hos veterinären säger de att det är en infektion å buken har blivit vätskefylld så de måste operera den. Dagen efter ringer de och berättar för oss att hennes lever är full i cancer och det enda som går att göra är att avliva henne.
Känner att det fortfarande är jobbigt att prata om det. jag begär permis från sjukhuset och håller henne i famnen när hon somnar in. Det måste sett helt sjukt när jag kom in stormandes på djursjukhuset höggravid och dropp-nål i handen och stor tjutandes och säger att jag måste får komma in till min hund.
Det var skit! Bara 5 år ung var hon när hon togs ifrån oss.
Saknar henne så mitt hjärta värker.

Men det bästa med hela sommaren som var värt väntan var när Alvin föddes den 8 augusti.
Den var en mycket snabb, och tydligen såvr förlossning. I slutet efter alldeles för mycket lustgas skrek jag åt förlossningsläkaren " Nu tycker jag vi rycker ut den här bebisen så vi får vila lite" Han kan inte trott ajg var klok, men han hade följt mig hela tiden på sjukhuste så han visste vad jag var för en filur. Å T fick sig faktiskt bara en tillsägelse från mig å det var under nästa sista krystvärken när han verkade agera cheerleader eller nåt tillsammans med barnmorskan, då bad jag honom hålla snattran.
Så jag var ganska snäll =)

Nä nu ska jag se på Idol å äta kvällsmat.

Ses snart igen!!!

KRamar


Mammas älskling

Mammas älskling

Nu är min och TOmas lille älskling här. På denna bild är han en dag gammal, men ack så söt.
Det har hänt mycket på den månaden som har gått. Idag blir han en månad =).