Helgen som varit

Ahhhhhh.....äntligen måndag. NOT!
Lite tråkigt at jobba när solen skiner utanför mitt fönster, men det är kallt.
Imorse när jag tog morgonprommen med Rut (hunden) höll jag på att frysa ihjäl. Trodde inte att det var mössa och vantar väder. Jaja man lär sig av sina misstag, imorgon åker de på även om det är varmt
Helgen som varit har varit luuuung och skööön, det är så man spenderar helgerna som småbarnsmamma.
Nej då, men det har varit och är mycket planerat så en helg är skönatt ta som den kommer.
Alvin och jag var och klippte oss hos vår underbara P. Han blev snygg och hans mamma blev så snygg det går att göra nån som är grundful ;)
Fortsättningen av dagen spenderades på långpromenad, lunch med bästa vännen S, gungandes i lekparken och på kvällen kom grannarna (många hus bort) S & M över och käkade middag med oss och tog några glas vin.
Söndagen fick jag ÄNTLIGEN sovmorgon, vaknade dock kl 0830 och kände mig mycket förvirrad vart man och barn var. Hunden låg dock å snarkade under mitt täcke. Mannen i mitt liv hade glömt att ta med hunden på promenaden. Hur kan man glömma Rut som alltid står vid dörren nrä man ska gå ut?!?!
Män är inte lika oss kvinnor.
På eftermiddagen tog jag en skön och långpromenad ut till svärförldrarna i Alster, denna gång var Rut med och Alvin sov i vagen. Min late sambo tog bilen.
Där ute fick vi nybakat bröd *mums* och lite annat smått och gott.
Diskuterade de framskridande bröllopsplaneran med dem och frågade om vi verkligen behövde bjuda T´s alla kusiner som vi aaaaaaaaaaaaaaaldrig träffar. Nä tyckte svärmor. Tack då reducerade vi liostan m ca 30personer!
Kvällen spenderades med en tur till McD och videobutiken, såg Blades of GLory si så där tyckte jag.

Idag blir det inte många knop gjorda när jag kommer hem. Ska försöka mig på att vara huslig och laga kålpuddig till oss, passar er för att närma er Norrstrand det är nog gaskrig när inatt *s*
Annars blir det väl en promme och bada med Alvin.
Han ääääälskar att bada. Kryper runt i vattnet, smakar på det och kastar sig mot kanten och ger mig en puss och säger "mmmmmmmm namnam" efter han har gett mit den, min goa goa son.

Nä nu ska jag göra lite mer jobb innan dagen tar slut!

Kram å puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback