Att skaffa barn

Satt och läste på Katrin Schulmans blogg på lunchen och hittade ett inlägg om att skaffa barn.
Hon hade fått många arga mail från mammor som hade tagit illa upp ang. hennes inlägg. Visst allt var inte så snaällt skrivet, näst intill naivt skrivet. Men varför får man inte vilja ha barn?!?!
SJälv har jag inte varit en barn älskare och var nästan ine på att inte skaffa barn, men så träffade jag mannen i mitt liv och bestämde mig för att det nog var rätt att skaffa en knodd.
Och nej det kändes inte helt naturligt att amma och nej det kändes inte helt naturligt. Och visst tycker jag att alla ska få ha rätt till att göra ett kejsarsnitt. Jag övervägde att göra ett snitt, men läkaren ville helst att jag skulle försöka att göra det den "naturliga" vägen. Och visst gjorde jag det den naturliga vägen, men nästa gång om det blir någon nästan gång och jag får havandeskapsförgifning igen då ska jag bannemej kräva ett snitt.

Alla tycker att det är så vackert när en mamma ammar, nej det tycker inte jag. Jag kände mig inte vacker, jag kände bara hur brösten spännde och va STORA de blev. Men visst fick A mat och det var mysigt.
JAg tycker att det kan vara jobbigt när jag sitter på ett fik och en mamma slänger fram brösten och blottar hela härligheten. Sätt dig i ett hörn med en filt kvinna!!
Och allt detta säger jag som själv är mamma och har varit i drygt 1 år.
Varför ska man inte få känna att man helst av allt vill gömma sig i ett hörn och amma och inte vill att folk ska titta på en när man försöker stoppa in brösten i munnen på en hungrig bebis?

Jag tillhör väl dem som är lite "misslyckade" eftersom jag bara delammade eftersom jag tydligen hade minimjölk i brösten som den dumma första BVC tanten vi hade sa. A tyckte det var bra vilket han blev ammad elelr fick ersättning.
Det jag senare fick reda på var att jag inte alls hade minimjölk i brösten, utan A la inte på sig nåt när han var liten.
Men den dumma BVC tanten sa att det var mitt "fel".

Jaja så kan de vara.
Hoppas jag inte har gjort så att nån känenr sig illa till mods, men det är så jag känner det trots att jag själv är mamma

Tack å hej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback